Jubileum juf Tineke

We kijken terug op een heel gezellig feest, ter ere van het 25 jarig jubileum van juf Tineke. Marianne v.d. Kaap maakte weer prachtige foto’s. U vindt ze in ons fotoboek.

_DSC7399

Informatieavond

Dinsdag 15 september is er een informatieavond op school waarbij in twee rondes een voorlichting over de desbetreffende groep(en) kan worden bijgewoond. Ouders ontvangen hiervoor een uitnodiging. Andere belangstellenden, bijvoorbeeld ouders van wie het eerste kind binnenkort naar school gaat, zijn ook welkom maar we willen wel graag van tevoren weten wie we kunnen verwachten. Neem in dat geval even contact op met de school.

Start schooljaar

De lokalen ingericht, de spullen liggen klaar en de eerste vergadering alweer gehad dus wij zijn er helemaal klaar voor!

_DSC6517

 

Niet bereikbaar…

Helaas waren we vandaag telefonisch en via de mail niet bereikbaar in verband met een storing bij Ziggo. In voorkomende gevallen kunt u ons proberen te bereiken via het mobiele nummer van juf Leny, dat vermeld staat in de informatiegids. Inmiddels is de storing verholpen.

Jaarverslag MR

Jaarverslag MR 2015

Podiumavond

We kijken terug op een zeer geslaagde podiumavond. Een geweldige voorstelling en een gezellige nazit. Foto’s van deze avond vindt u in ons fotoboek.

Podiumavond-5093

Jubileum juf Hillie

We vierden het 25 jarig jubileum van juf Hillie. Foto’s van dit gebeuren vindt u in ons fotoboek.

Hillie-4073