Pannenkoekdag

Wat was het gezellig! Pannenkoeken eten met alle kinderen, ouders en de ouderen van Steunstee. Marianne v.d. Kaap maakte er weer prachtige foto’s van. U vindt ze in het fotoboek.

_DSC3462-2

Kunstweken

Alle groepen zijn op dit moment bezig met een kunstwerk in het kader van de kunstweken. Elke combinatiegroep werkt over een andere kunstenaar en maakt dan ook een kunstwerk in de stijl van deze kunstenaar. De werken komen te hangen in een online museum waarvoor vrienden en familie kunnen worden uitgenodigd om een kijkje te nemen. Alle leerlingen krijgen binnenkort een museumfolder mee naar huis waarin precies staat hoe het werkt.

IMG_0067

Projectweek

Voor de start van de projectweek mochten de kinderen ziek of gewond naar school komen. Nou, dat hebben we geweten! U vindt al foto’s in het fotoboek en bij de verschillende groepen.

_DSC1492

Nieuwjaar

Met de kinderen hebben we, nadat juf Leny een toespraak had gehouden, een toost uitgebracht op het nieuwe jaar!

cam00838

Kerst

Met de kinderen hebben we een kerstmaaltijd gehouden met ondertussen een korte viering in de klas. Na de maaltijd gingen we samen met ouders en andere belangstellenden kerstliederen zingen op het plein. Foto’s van de viering vindt u in het fotoboek.

Opening

De nieuwe aanbouw is vandaag officieel geopend. Enkele leerlingen uit groep 2 mochten de openingshandeling verrichten omdat zij les gaan krijgen in het nieuwe lokaal. Meer foto’s vindt u in het fotoboek onder ‘opening aanbouw’.

_dsc9643-002

Sinterklaas

Het was echt de bedoeling dat Sinterklaas met een ULV zou komen maar helaas, ze kwamen in een bietenveld terecht. Gelukkig werden ze met een  shovel alsnog naar school gebracht! Meer foto’s vindt u in het fotoboek.

img-20161129-wa0009

Naschoolse Activiteit

Elke dinsdagmiddag is er voor de leerlingen van groep 3 t/m 8 een sportieve naschoolse activiteit in de gymzaal. Dit is gratis en wordt georganiseerd door Jeroen van Renen, buurtwerker Sport en Jeugd. Voor de leerlingen van groep 3 t/m 5 is dit van 15.30 tot 16.15 uur. Voor leerlingen van groep 6 t/m 8 is dit van 16.15 tot 17.00 uur. Alle kinderen zijn dus welkom en krijgen van school een flyer mee met de planning voor de komende tijd. De activiteiten staan ook vermeld op de kalender op deze site.

Juffendag

We kijken terug op een heel gezellige juffendag binnen het thema van de Kinderboekenweek; ‘Voor altijd jong’. De juffen waren in een nacht echter wel wat jaartjes ouder geworden… Marianne v.d. Kaap maakte weer prachtige foto’s van het feest. U vindt ze in het fotoboek.

_dsc7729

KiKa

Mevrouw Bron van Ki(nderen) Ka(nkervrij) kwam  donderdag 29 september naar Mussel om de cheque ter waarde van € 1060,93  in ontvangst te nemen.

collage-export