Bezoek

De ouderen van Steunstee Mussel kwamen een ochtend op school om de lessen bij te wonen. Ze zagen hoe er tegenwoordig les wordt gegeven maar vertelden ook hoe dat vroeger ging. Het was een heel gezellige ochtend!

20160209_095809 20160209_095927

 

Nieuwjaar

Juf Leny hield een nieuwjaarstoespraak en wenste alle kinderen een heel gelukkig nieuwjaar. Ze luisterden gespannen en een drankje en hapje stonden al  klaar zodat ze samen konden klinken op 2016!

DSCF2529

 

 

Kerstviering

We kijken terug op een fijne kerstviering waarin we de geboorte van onze Heer mochten vieren. Marianne v.d. Kaap maakte weer prachtige foto’s. U vindt ze in ons fotoboek.

DSC_1082

Toetskalender

toetskalender 2015 2016

Boompjes

Op het schoolplein zijn twee nieuwe boompjes aangeplant. We zijn er erg blij mee!

DSC_0636

 

Sinterklaas

Sinterklaas bezocht samen met twee Pieten onze school. Hij kwam wederom met bijzonder vervoer… Foto’s van het feest vindt u in ons fotoboek.

Collage

Edukans Schoenmaatjes

Onze leerlingen versierden een schoenendoos, die door ouders en hun kind(eren) werd gevuld met spullen voor een kind in een arm land. Een gebaar van vriendschap dat veel betekent voor kinderen in landen als Albanië, Moldavië, Ghana en Irak. Mede dankzij onze inzet kan Edukans al 2,6 miljoen kinderen een schoenendoos geven. Een onvergetelijk cadeau!

_DSC0413

Joris

Juf Aranka kwam op bezoek met Joris, zodat we hem allemaal konden bewonderen. Als cadeau kreeg Joris een giraffe, die ook op zijn geboortekaart staat. Alle groepen maakten een stukje van de giraffe.

CAM00400

Ballonnenwedstrijd

Merle won de ballonnenwedstrijd van het openingsfeest. Zij nam haar prijs, een cadeaubon van juwelier Mulder, afgelopen week in ontvangst.

IMG_3782

Juffendag

Woensdag 14 oktober was het een feestelijke dag op school . Alle juffen vierden deze dag namelijk hun verjaardag. Het thema van de dag was ‘versier je hoofd’ en dat hadden bijna alle kinderen gedaan! Een vrolijk schouwspel door de school. De kinderen vermaakten zich door elke 20 minuten naar een andere leerkracht te gaan waar ze iets leuks gingen doen. Een cakeje versieren, bingo spelen, een feestmuts voor de juffen ontwerpen, oud Hollandse spelletjes doen, een prikker met wat lekkers maken of een stoelendans. Al met al een heel gezellige dag! Marianne v.d. Kaap maakte weer mooie foto’s. U vindt ze in het fotoboek.

_DSC9062