Koningsspelen

We kijken terug op heel gezellige en zonnige koningsspelen! Iedereen die heeft meegeholpen deze dag tot een succes te maken willen we nogmaals bedanken. Marianne v.d. Kaap maakte weer prachtige foto’s. U vindt ze in het fotoboek.

DSC_4170

Koningsspelen

Het kost nogal wat voorbereiding, maar dan heb je ook iets!
Chapeau voor onze collega’s!

20160421_124932

Schoolfotograaf

De groepsfoto’s hebben we op onze site geplaatst. Als u ze wilt bekijken, vindt u ze onder het kopje ‘Groepen’.

Paasviering

We kijken terug op een fijne paasviering waarin we de opstanding van onze Heer Jezus mochten vieren. De powerpoint van de viering vindt u hieronder. In ons fotoboek staan enkele foto’s.

Paasviering 2016

Excursie

De leerlingen van groep 5/6 brachten een bezoek aan transportbedrijf Wind. Kijkt u bij groep 5/6 voor informatie en meer foto’s.

IMG_1518

Projectweek

We kijken terug op een gezellige en leerzame projectweek over Natuur, Wetenschap en Techniek. We willen onze laborant André, ballonvaarder Bert en de vrijwilligers van Stelmakerij Wever hartelijk danken voor hun bijdrage om er een succesvol project van te maken!

Collage 3

Micha

Juf Hilda kwam met Micha naar school zodat we hem allemaal goed konden bekijken. Natuurlijk hadden we een cadeautje voor hem gemaakt. Alle kinderen versierden een ‘kapla-steen’, waarmee Micha (als hij wat groter is) kan spelen. CAM00478

 

Projectweek

Aanstaande vrijdag, 19 februari om 8.30 uur, gaat de projectweek met als thema RAAR MAAR WAAR op spectaculaire wijze van start. Zorg dat u erbij bent!

Bezoek

De ouderen van Steunstee Mussel kwamen een ochtend op school om de lessen bij te wonen. Ze zagen hoe er tegenwoordig les wordt gegeven maar vertelden ook hoe dat vroeger ging. Het was een heel gezellige ochtend!

20160209_095809 20160209_095927

 

Nieuwjaar

Juf Leny hield een nieuwjaarstoespraak en wenste alle kinderen een heel gelukkig nieuwjaar. Ze luisterden gespannen en een drankje en hapje stonden al  klaar zodat ze samen konden klinken op 2016!

DSCF2529