Sinterklaas

Het was echt de bedoeling dat Sinterklaas met een ULV zou komen maar helaas, ze kwamen in een bietenveld terecht. Gelukkig werden ze met een  shovel alsnog naar school gebracht!

img-20161129-wa0009

Verbouw

De nieuwe aanbouw begint nu echt vorm te krijgen. Over enkele weken vindt de oplevering plaats.

cam00745

Naschoolse Activiteit

Elke dinsdagmiddag is er voor de leerlingen van groep 3 t/m 8 een sportieve naschoolse activiteit in de gymzaal. Dit is gratis en wordt georganiseerd door Jeroen van Renen, buurtwerker Sport en Jeugd. Voor de leerlingen van groep 3 t/m 5 is dit van 15.30 tot 16.15 uur. Voor leerlingen van groep 6 t/m 8 is dit van 16.15 tot 17.00 uur. Alle kinderen zijn dus welkom en krijgen van school een flyer mee met de planning voor de komende tijd. De activiteiten staan ook vermeld op de kalender op deze site.

Juffendag

We kijken terug op een heel gezellige juffendag binnen het thema van de Kinderboekenweek; ‘Voor altijd jong’. De juffen waren in een nacht echter wel wat jaartjes ouder geworden… Marianne v.d. Kaap maakte weer prachtige foto’s van het feest. U vindt ze in het fotoboek.

_dsc7729

Fietsenkeuring

Veilig Verkeer (Afdeling gemeente Stadskanaal) kwam de fietsen van groep 5 t/m 8 keuren. Van de 50 gekeurde fietsen werden er maar liefst 47 prima in orde bevonden. Hier zijn we best trots op!

20161003_132931

KiKa

Mevrouw Bron van Ki(nderen) Ka(nkervrij) kwam  donderdag 29 september naar Mussel om de cheque ter waarde van € 1060,93  in ontvangst te nemen.

collage-export

Fietsverlichtingsactie

Onze verkeersouder maakte vanmorgen  reclame op het plein voor de fietsverlichtingsactie van a.s. maandag.

cam00699

Sportdag

Marianne v.d. Kaap maakte prachtige foto’s van de sportdag. U vindt ze in het fotoboek.

_dsc7314

Kinderpostzegelactie

Op woensdag 28 september a.s. start groep 7/8 met het verkopen van allerlei artikelen voor de Kinderpostzegelactie. Zij zullen proberen zoveel mogelijk postzegels, postkaarten, usb-sticks en pleisters te verkopen, door ook bij u aan te bellen. Het goede doel dat we dit jaar hebben gekozen is alle kinderen naar school. Helpt u ze mee zoveel mogelijk geld te verzamelen voor het goede doel dat onze school heeft gekozen?

Fietsverlichtingactie op 3 oktober

Elk dag fietsen duizenden kinderen naar school. Goede fietsverlichting is enorm belangrijk. Want met goede verlichting daalt de kans op een aanrijding in het donker met wel 20 procent. Toch vervangt 4 op de 10 fietsers hun kapotte fietslamp niet direct. Daarom doet onze school mee met de ANWB Lichtbrigade en de Veilig Verkeer Nederland fietsenkeuring. De school vindt het belangrijk dat haar scholieren veilig naar school fietsen. Helemaal nu dat de dagen weer korter worden.

Onze school heeft van de ANWB Lichtbrigade een toolkit gekregen met alle benodigdheden voor een goed verlichte fiets. Hiermee gaan we op maandag 3 oktober vanaf 13.15 uur samen met vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland aan de slag om o.a. de verlichting te controleren en eventueel te repareren. Zo gaat iedereen met goede fietsverlichting op pad.

Maandag 3 oktober dus op de fiets naar school groep 5 t/m 8!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Siebe Boomsma, verkeersouder 0599-454568  sr.boomsma@ziggo.nl