Koningsspelen

Wat hadden we weer een gezellige ochtend met de koningsspelen. We begonnen de dag met het hijsen van de vlag en daarna volgde het ontbijt en een vossenjacht. Aan het eind van de ochtend kon iedereen een taartje kiezen van de vele taarten die waren ingeleverd voor de taartenbakwedstrijd. Marianne v.d. Kaap maakte weer heel veel foto’s, waarvan u een selectie in de loop van volgende week op de website kunt verwachten.

_DSC4921

Klap tot Klap

We zijn door de organisatie van de Klap tot Klaploop uitgeroepen tot de meest sportieve school, omdat er van onze school de meeste aanmeldingen binnen waren gekomen. Twee leerlingen namen de bijbehorende beker in ontvangst.

_DSC4821

Paasviering

We kijken terug op een fijne paasviering waarin we het lijden en de opstanding van Jezus hebben herdacht. Klik hier voor de PowerPointpresentatie die we hebben gebruikt. Marianne v.d. Kaap maakte weer mooie foto’s van het gebeuren. U vindt ze in het fotoboek.

_DSC4644

 

Pannenkoekdag

Wat was het gezellig! Pannenkoeken eten met alle kinderen, ouders en de ouderen van Steunstee. Marianne v.d. Kaap maakte er weer prachtige foto’s van. U vindt ze in het fotoboek.

_DSC3462-2

Kunstweken

Alle groepen zijn op dit moment bezig met een kunstwerk in het kader van de kunstweken. Elke combinatiegroep werkt over een andere kunstenaar en maakt dan ook een kunstwerk in de stijl van deze kunstenaar. De werken komen te hangen in een online museum waarvoor vrienden en familie kunnen worden uitgenodigd om een kijkje te nemen. Alle leerlingen krijgen binnenkort een museumfolder mee naar huis waarin precies staat hoe het werkt.

IMG_0067

Projectweek

Voor de start van de projectweek mochten de kinderen ziek of gewond naar school komen. Nou, dat hebben we geweten! U vindt al foto’s in het fotoboek en bij de verschillende groepen.

_DSC1492

Nieuwjaar

Met de kinderen hebben we, nadat juf Leny een toespraak had gehouden, een toost uitgebracht op het nieuwe jaar!

cam00838

Kerst

Met de kinderen hebben we een kerstmaaltijd gehouden met ondertussen een korte viering in de klas. Na de maaltijd gingen we samen met ouders en andere belangstellenden kerstliederen zingen op het plein. Foto’s van de viering vindt u in het fotoboek.

Opening

De nieuwe aanbouw is vandaag officieel geopend. Enkele leerlingen uit groep 2 mochten de openingshandeling verrichten omdat zij les gaan krijgen in het nieuwe lokaal. Meer foto’s vindt u in het fotoboek onder ‘opening aanbouw’.

_dsc9643-002

KiKa

Mevrouw Bron van Ki(nderen) Ka(nkervrij) kwam  donderdag 29 september naar Mussel om de cheque ter waarde van € 1060,93  in ontvangst te nemen.

collage-export