Edukans Schoenmaatjes

Onze leerlingen versierden een schoenendoos, die door ouders en hun kind(eren) werd gevuld met spullen voor een kind in een arm land. Een gebaar van vriendschap dat veel betekent voor kinderen in landen als Albanië, Moldavië, Ghana en Irak. Mede dankzij onze inzet kan Edukans al 2,6 miljoen kinderen een schoenendoos geven. Een onvergetelijk cadeau!

_DSC0413

Joris

Juf Aranka kwam op bezoek met Joris, zodat we hem allemaal konden bewonderen. Als cadeau kreeg Joris een giraffe, die ook op zijn geboortekaart staat. Alle groepen maakten een stukje van de giraffe.

CAM00400

Ballonnenwedstrijd

Merle won de ballonnenwedstrijd van het openingsfeest. Zij nam haar prijs, een cadeaubon van juwelier Mulder, afgelopen week in ontvangst.

IMG_3782

Juffendag

Woensdag 14 oktober was het een feestelijke dag op school . Alle juffen vierden deze dag namelijk hun verjaardag. Het thema van de dag was ‘versier je hoofd’ en dat hadden bijna alle kinderen gedaan! Een vrolijk schouwspel door de school. De kinderen vermaakten zich door elke 20 minuten naar een andere leerkracht te gaan waar ze iets leuks gingen doen. Een cakeje versieren, bingo spelen, een feestmuts voor de juffen ontwerpen, oud Hollandse spelletjes doen, een prikker met wat lekkers maken of een stoelendans. Al met al een heel gezellige dag! Marianne v.d. Kaap maakte weer mooie foto’s. U vindt ze in het fotoboek.

_DSC9062

Getrouwd

Juf Anke en Ronald zijn 9 oktober getrouwd. We feliciteren dit bruidspaar van harte met hun huwelijk.

IMG_3560

Kinderpostzegels

De leerlingen van groep 7/8 hebben flink hun best gedaan zoveel mogelijk te verkopen voor de Kinderpostzegelactie. Er zijn 4 leerlingen die voor meer dan 200 euro bestellingen hebben opgenomen! In totaal hebben onze leerlingen 3081,16 euro verzameld voor het goede doel: Ieder kind een gezin. Fantastisch!

Openingsfeest

We kijken terug op een zeer geslaagd openingsfeest. Marianne v.d. Kaap maakte weer mooie foto’s van de feestelijkheden. U vindt ze in ons fotoboek.

IMG_0640

Openingsfeest

Woensdag 23 september is er ’s avonds voor belangstellenden gelegenheid om de verbouwde school te komen bekijken. U vindt de uitnodiging in onderstaande link.

Uitnodiging openingsfeest

Jubileum juf Tineke

We kijken terug op een heel gezellig feest, ter ere van het 25 jarig jubileum van juf Tineke. Marianne v.d. Kaap maakte weer prachtige foto’s. U vindt ze in ons fotoboek.

_DSC7399

Informatieavond

Dinsdag 15 september is er een informatieavond op school waarbij in twee rondes een voorlichting over de desbetreffende groep(en) kan worden bijgewoond. Ouders ontvangen hiervoor een uitnodiging. Andere belangstellenden, bijvoorbeeld ouders van wie het eerste kind binnenkort naar school gaat, zijn ook welkom maar we willen wel graag van tevoren weten wie we kunnen verwachten. Neem in dat geval even contact op met de school.