Koningsspelen

Dankzij de hulp van veel ouders werden de koningsspelen een groot succes! Van het ontbijt vindt u alvast wat foto’s in het fotoboek. Volgende week worden er foto’s van de spelen geplaatst.

Koningsspelen-3417

Boom

De grote (zieke) kastanjeboom op het plein is gekapt. Enkele ouders maakten hier mooie foto’s van. U vindt ze in ons fotoboek.

IMG_0015

Zwervers (update)

1 april…

 

Paasviering

We kijken terug op een fijne paasviering. Via de link kunt u de Power Point bekijken.

Paasviering 2015

Stormschade

CAM00293

Zwervers?

Grote schrik vanmorgen bij de leerkrachten toen ze de school binnen kwamen. Zwervers in school? Na enig onderzoek bleek dat twee leerlingen de nacht in school hadden doorgebracht. Gelukkig waren ze goed uitgeslapen zodat ze uitgerust aan de lessen konden deelnemen.

CAM00295

Projectweek

Wat een feestelijke activiteiten in de projectweek. We kijken er met heel veel plezier op terug! Marianne v.d. Kaap maakte weer prachtige foto’s. U vindt ze in ons fotoboek. Ook vindt u hier een link naar het filmpje dat gemaakt is van de dans.

Collage juffendag 2015

Terug…..

Alle groepen zijn weer terug op school. De verbouwing is nog niet geheel afgerond maar we kunnen wel weer gebruik maken van alle lokalen. En wat is het mooi geworden!

DSCF2375

Sinterklaas

Sinterklaas heeft samen met 2 Pieten onze school weer bezocht. Marianne v.d. Kaap maakte hiervan prachtige foto’s. U vindt ze in het fotoboek.

DSC_0001-capturenx-Zandtange

Voorleeskampioen

De voorleeskampioen 2014  is geworden…… Maaike!

foto 5