Rectificatie

In de laatste nieuwsbrief is een foutje geslopen; het gaat over de lessencarrousel van 29 januari. De correcte informatie is dat de leerlingen van groep 8 en hun juf rond tien voor tien worden opgehaald en rond twaalf uur weer naar school worden gebracht.
Ze moeten allemaal een lunchpakket meenemen, die ze eenmaal terug op school zullen nuttigen.

Terug…..

Alle groepen zijn weer terug op school. De verbouwing is nog niet geheel afgerond maar we kunnen wel weer gebruik maken van alle lokalen. En wat is het mooi geworden!

DSCF2375

Update verbouw

Er wordt nog steeds hard gewerkt door verschillende firma’s. De drie ‘nieuwe’ lokalen zijn in ieder geval voor de kerstvakantie klaar. Het is waarschijnlijk dat de hele renovatie dan nog niet helemaal is afgerond, maar het is wel al zo ver dat we terug kunnen verhuizen.

Er zijn al verschillende mensen benaderd die hebben toegezegd te komen helpen om de spullen die terug verhuisd worden schoon te maken. Alvast bedankt voor uw medewerking.

We kunnen ….Lees meer over: Update verbouw

Sinterklaas

Sinterklaas heeft samen met 2 Pieten onze school weer bezocht. Marianne v.d. Kaap maakte hiervan prachtige foto’s. U vindt ze in het fotoboek.

DSC_0001-capturenx-Zandtange

Voorleeskampioen

De voorleeskampioen 2014  is geworden…… Maaike!

foto 5

Verbouw

We zitten midden in de verbouwing met af en toe spectaculair materieel! Meer foto’s vindt u in ons fotoboek.

DSCF2230

Naschoolse Middagactiviteit

De kinderen vanaf groep 3 hebben weer een activiteitenladder meegekregen van de Naschoolse Middagactiviteiten. Ze kunnen hier gratis aan deelnemen en de reacties van de kinderen zijn altijd erg positief. Ook op de kalender op deze site staat vermeld welke activiteit op welke dinsdag plaatsvindt.

Gids Basisonderwijs

De Gids Basisonderwijs 2014 – 2015 bevat informatie over het kiezen van een basisschool, de organisatie en werkwijze van basisscholen, de leerplicht en andere regels waar scholen en ouders zich aan moeten houden. In de gids zijn links opgenomen naar websites waar u terecht kunt als u meer wilt weten over bepaalde onderwerpen. Klik hier voor de gids gids-basisonderwijs-2014-2015-web-2

Inloopochtend

We mochten veel gasten verwelkomen tijdens de inloopochtend. Fijn dat er zoveel belangstelling was! Marianne van der Kaap maakte er mooie foto’s van. U vindt ze in ons fotoboek.

Voedselbank

We konden de vrijwilligers van de Voedselbank een bedrag van €  718,21 overhandigen. Daarnaast ook nog een paar kratten met levensmiddelen. Allemaal heel hartelijk dank voor het meesparen!

DSCF2177