Verloting

De hoofdprijs, een ballonvaart, aangeboden door High5ballooning is gewonnen door Emmy v.d. Wal. De 2e prijs, een boodschappenpakket, aangeboden door S-Markt is gewonnen door Willy Meems. De 3e prijs, een pakket aangeboden door Johan Schuitema, is gewonnen door Erika Schuurman. Van harte gefeliciteerd!

DSC_5552

Muzieklessen

De muzieklessen die de leerlingen van groep 3 t/m 8 de afgelopen periode hebben gevolgd zijn nu afgerond. Vanuit de ouders was er veel belangstelling om de laatste les bij te wonen. De kinderen konden laten zien wat ze hebben geleerd van meester Gert.

DSC_5347

Koningsspelen

We kijken terug op heel gezellige en zonnige koningsspelen! Iedereen die heeft meegeholpen deze dag tot een succes te maken willen we nogmaals bedanken. Marianne v.d. Kaap maakte weer prachtige foto’s. U vindt ze in het fotoboek.

DSC_4170

Koningsspelen

Het kost nogal wat voorbereiding, maar dan heb je ook iets!
Chapeau voor onze collega’s!

20160421_124932

Schoolfotograaf

De groepsfoto’s hebben we op onze site geplaatst. Als u ze wilt bekijken, vindt u ze onder het kopje ‘Groepen’.

Paasviering

We kijken terug op een fijne paasviering waarin we de opstanding van onze Heer Jezus mochten vieren. De powerpoint van de viering vindt u hieronder. In ons fotoboek staan enkele foto’s.

Paasviering 2016

Excursie

De leerlingen van groep 5/6 brachten een bezoek aan transportbedrijf Wind. Kijkt u bij groep 5/6 voor informatie en meer foto’s.

IMG_1518

Projectweek

We kijken terug op een gezellige en leerzame projectweek over Natuur, Wetenschap en Techniek. We willen onze laborant André, ballonvaarder Bert en de vrijwilligers van Stelmakerij Wever hartelijk danken voor hun bijdrage om er een succesvol project van te maken!

Collage 3

Micha

Juf Hilda kwam met Micha naar school zodat we hem allemaal goed konden bekijken. Natuurlijk hadden we een cadeautje voor hem gemaakt. Alle kinderen versierden een ‘kapla-steen’, waarmee Micha (als hij wat groter is) kan spelen. CAM00478

 

Projectweek

Aanstaande vrijdag, 19 februari om 8.30 uur, gaat de projectweek met als thema RAAR MAAR WAAR op spectaculaire wijze van start. Zorg dat u erbij bent!